Artiklar

Artiklar

#51 Tack för i år – vi hörs och ses 2019!

Stort tack till alla er arbetsgivare som under året gett av er tid och tillsammans med Kraftsamling Trelleborg öppnat arbetsmarknaden för de trelleborgare som vill in.

Utan er hade vi inte kunnat genomföra alla hundratals rekryteringar och praktikarrangemang som starkt bidragit till att över 400 trelleborgare nått självförsörjning genom arbete eller studier under 2018!

 

 

Nu tar Kraftsamlings nyhetsbrev och merparten av Kraftsamlings rekryterare en kortare julledighet. Vi återkommer med full kraft i januari, men vill först passa på att önska alla en riktigt God jul och ett Gott nytt år.

 

Nästa år kommer vi att satsa ännu hårdare för att göra verklig skillnad för alla trelleborgare som vill skaffa jobb – och för arbetsgivarna i regionen.

 

Vi vill digitalisera och systematisera vårt arbete ytterligare. Vi vill komma ännu närmare företagen och bli ännu mera träffsäkra i våra rekryteringar. Vi vill hitta nya, innovativa sätt att samverka för ett Trelleborg i arbete. Vi vill spetsa och vidareutveckla saker vi är bra på – och kanske skära bort det som inte ger tillräcklig effekt.

 

God jul & Gott nytt 2019!