Arbetssökande

Lediga jobb

Du som är folkbokförd i Trelleborgs kommun och är arbetslös, uppsagd, varslad  eller inte kan försörja dig på ditt arbete är välkommen att söka tjänsterna!

Kraftsamling Trelleborg har ett stort upparbetat kontaktnät av arbetsgivare i många olika branscher och vi jobbar hela tiden för att knyta till oss ännu fler företag och organisationer som vill rekrytera genom oss.

Fastighetsskötare

Har du ett intresse och erfarenhet av att arbeta med fastighetsservice? Ett fastighetsservicebolag i Malmö söker självständig och servicemedveten fastighetsskötare.

Sista ansökningsdag: 2018-03-18

Arbetsuppgifter:

Arbetet innebär tillsyn och skötsel av inre och yttre miljöer. Du kommer att ta emot och åtgärda felanmälningar som kommer in. Arbetet innebär mycket kontakt med hyresgäster, kunder och leverantörer.

 

Kvalifikationer:

Du har erfarenhet från fastighetsarbete eller liknande arbetsuppgifter. Du är självgående och kan lätt ta till dig instruktioner och har förmågan att arbeta med många olika uppdrag samtidigt. Du är serviceinriktad, strukturerad och kan självständigt organisera ditt arbete. B-körkort är ett krav.

 

Villkor:

Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Måndag-fredag 7-16.

 

Sista ansökningsdag: 2018-03-18.

 

Ansök genom att skicka cv och personligt brev till rekryterare@trelleborg.se

Skriv ”Fastighetsskötare” i mejlets ämnesrad.

Skräddare, Skomakare, Möbeltapetserare, Cykelreparatör, Servicetekniker IT/mobiltelefon samt en Superfixare sökes

Godsinlösen Nordic AB (GIAB) i Staffanstorp arbetar med affärsmodeller för cirkulär ekonomi. På ett klimatsmart sätt återbrukar man alla möjliga produkter som annars hade kasserats.

Sista ansökningsdag: 2018-03-15

Företaget är i en kraftig expansionsfas och söker nu personal inom en rad områden till sin butik Returhuset. . I Returhusets sortiment finns både nyinköpta retailvaror samt återbrukade/reparerade produkter. I Returhusets sortimentet som bygger på återbruk säljs produkter som varit skadade, reklamerade eller osålda från logistikbolag, E-handeln och försäkringsärenden. I Returhuset vill man bidra till att motverka slit- och slängsamhället, bland annat genom att arbeta mycket med beteendeförändring hos kunderna och utbildning i hållbar konsumtion och konsumtionens miljöpåverkan. En viktig del i Nya Returhuset är att vi kommer att ha reparationsverkstäder i butiken där kunderna kan lämna in trasiga produkter för reparation/service. Mer information om företaget på www.godsinlosen.se

Arbetsuppgifter:

Arbeta med ditt specifika hantverksyrke i butiksmiljö. Lagning, reparation och service kommer att utföras i så kallade ”öppna verkstäder” ute i butiken för att kunderna ska kunna se och lära sig mer om hur vi up-cyclar produkter. Kunderna kan dels skicka in sina produkter för lagning alternativt lämna in dem direkt över disk i butiken. Detta innebär att du kommer att ha viss kontakt med kunderna i butiken och måste kunna svara på frågor.

 

Kvalifikationer:

Företaget söker personal med erfarenhet och kompetens som Skräddare, Skomakare, Möbeltapetserare, Cykelreparatör, Servicetekniker IT/mobiltelefon. Vi söker också en ”Superfixare” som kan utföra service och reparationer på allt mellan himmel och jord så som robotgräsklippare, elcyklar och verkstadsmaskiner.

 

Villkor

50-100% beroende på tjänst. Inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten innebär butikstider vilket också innefattar kvällar och helgarbete.

 

Sista ansökningsdag: 2018-03-15.Rekrytering sker löpande.

Ansök genom att skicka cv och personligt brev till rekryterare@trelleborg.se

Skriv ”(Godsinlösen)” i mejlets ämnesrad.

Butikssäljare

Godsinlösen Nordic AB (GIAB) i Staffanstorp arbetar med affärsmodeller för cirkulär ekonomi. På ett klimatsmart sätt återbrukar man alla möjliga produkter som annars hade kasserats.

Sista ansökningsdag: 2018-03-15

Företaget är i en kraftig expansionsfas och söker nu personal inom en rad områden till sin butik Returhuset. I Returhusets sortiment finns både nyinköpta retailvaror samt återbrukade/reparerade produkter. I Returhusets sortimentet som bygger på återbruk säljs produkter som varit skadade, reklamerade eller osålda från logistikbolag, E-handeln och försäkringsärenden. I Returhuset vill man bidra till att motverka slit- och slängsamhället, bland annat genom att arbeta mycket med beteendeförändring hos kunderna och utbildning i hållbar konsumtion och konsumtionens miljöpåverkan. En viktig del i Nya Returhuset är att vi kommer att ha reparationsverkstäder i butiken där kunderna kan lämna in trasiga produkter för reparation/service. Mer information om företaget på www.godsinlosen.se

 

Arbetsuppgifter:

Vi söker butikssäljare inom en rad olika avdelningar såsom kläder, heminredning, möbler/mattor, leksaker, elektronik samt cykel.

Som säljare i Returhuset ser vi att du är specialiserad inom någon av ovan nämnda avdelningar. Du ska du ge kunderna en positiv köpupplevelse. Du ska kunna beskriva och förklara företagets koncept och storyn kring Returhuset och dess sortiment. Inom din dedikerade avdelning kommer du också till viss del att arbeta med uppackning och frontning av varor. Du ska kunna garantera kunderna en potitiv upplevelse genom ordning och reda samt ett positivt bemötande.

 

Kvalifikationer:

Några års erfarenhet som butikssäljare.

Spetskompetens inom någon av ovan nämnda avdelningar.

Social och bra bemötande.

Kassavana.

 

Villkor:

50-100 % beroende på tjänst. Inleds med 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2018-03-15. Rekrytering sker löpande.

Ansök genom att skicka cv och personligt brev till rekryterare@trelleborg.se

Skriv ”(Godsinlösen butikssäljare)” i mejlets ämnesrad.

Trädgårdsskötsel

Är du intresserad av att arbeta med fastighets- och trädgårdskötsel? Ett fastighetsservicebolag i Malmö söker nya medarbetare som inte är rädda för att hugga i där det behövs.

Sista ansökningsdag: 2018-03-11

Arbetsuppgifter:

Arbetet innebär diverse skötsel av fastigheter och trädgård. Arbetsuppgif­ter kan komma att vara bland annat trädgårdsskötsel, ogräsrensning och städning.

 

Kvalifikationer:

Det är ett krav att du har en vilja att lära och att hugga i där det finns ett behov. Du är inte rädd för att bli skitig. Erfarenhet av trädgårdsskötsel är ett stort plus. B-körkort samt kommunikativ svenska alternativt engelska krävs.

 

Villkor:

Heltid. Säsongsanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Måndag-fredag 7-16.

 

Sista ansökningsdag: 2018-03-11.

 

Ansök genom att skicka cv och personligt brev till rekryterare@trelleborg.se

Skriv ”Trädgårdsskötsel” i mejlets ämnesrad.

Rekryteringsträff för er som har körkort

Har du B-, C- eller D-körkort? Kom och träffa rekryterare och få mer information om vår verksamhet samt aktuella och kommande tjänster som kräver körkort.

Sista ansökningsdag: 2018-02-22

Många företag som vi samarbetar med ser gärna att man har ett körkort av något slag. Vi vill därför träffa Trelleborgare som har B-, C- eller D-körkort och är i behov av ett arbete.

 

Kom och träffa rekryterare och få en snabbintervju.

Ta med ditt CV, personliga brev samt körkort.

 

Välkommen till rekryteringsträff!

Plats: Östra Vallgatan 2, våning 2

Tid: Torsdagen 22 februari kl. 13.00

Kontakt och frågor: rekryterare@trelleborg.se

Rekryteringsträff för betongarbetare hos Modulbetong!

Trelleborgsföretaget Modulbetong tillverkar betongelement som väggar, balkonger och pelare. Företaget behöver fortsatt rekrytera ett flertal arbetssugna trelleborgare. Praktik som leder till anställning, för de som fullföljer!

Sista ansökningsdag: 2018-02-16

Som betongarbetare kommer du att arbeta med uppbyggnad av moduler i betong efter ritning. Du kommer också arbeta med armering och betongfyllnad.

Du som vill jobba hos Modulbetong bör har god fysik och kommunikativ svenska eller engelska.

 

Välkommen till rekryteringsträffen!

Plats: Gasverksgatan 3B

Tid: Fredagen 16 februari kl. 10.00

Kontaktperson: Helena Helldal, 0410-73 32 41

Allt-i-allo/vaktmästare Malmö

Vi söker en allt-i-allo för bland annat post- och materialhantering, bygga ihop möbler och plasta pallar till ett expansivt företag i Malmö som utvecklar och tillverkar läkemedel och medicintekniska produkter. Har du körkort och vill ha ett omväxlande arbete?

Sista ansökningsdag: 2018-02-23

Arbetsuppgifter:

Diverse vaktmästeriuppgifter. Du kommer bland annat att införskaffa material, boka upphämtningar samt ta emot och lämna ut paket och gods. Köra truck vid behov, bygga ihop möbler, plasta pallar m.m.

 

Kvalifikationer:

Noggrann, självständig, ansvarsfull person med kommunikativ svenska och klarar av fysiskt arbete. B-körkort är ett krav.

 

Villkor:

Heltid, provanställning om 6 månader tillämpas.

 

Sista ansökningsdag: 2018-02-23.

 

Ansök genom att skicka cv och personligt brev till rekryterare@trelleborg.se

Skriv ”Allt-i-allo” i mejlets ämnesrad.

Lagerarbetare Rent A Tent

Hos Rent A Tent hyr du tält, möbler och utrustning till festen eller företagsarrangemanget. För att klara av högsäsongen söker företaget dig som gillar att hugga i och gillar lagarbete.

Sista ansökningsdag: 2018-02-28

Arbetsuppgifter:

Tjänsten innefattar orderplockning och packning av tält, möbler och värmeanläggningar, samt tvättning av återlämnade tält. Vanliga uppdrag är bröllop, fester och företagsevent.

 

 

Kvalifikationer:

Du är noggrann, har gott ordningssinne, trivs med och klarar fysiskt arbete och har lätt för att arbeta i grupp.

 

Villkor:

Heltid. Säsongsanställning 5 – 6 månader från april/maj till september. Arbetstid: 08:00 – 16:30. Lön enligt avtal. Två månaders praktik föregår anställning.

 

Sista ansökningsdag: 2018-02-28.

 

Ansök genom att skicka cv och personligt brev till rekryterare@trelleborg.se

Skriv ”Rent A Tent Lager” i mejlets ämnesrad.

Truckinstruktör

Vill du ha ett arbete där ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och dina handledaregenskaper kommer till nytta? Du kommer att vara företagets ansikte utåt och förväntas alltid att sätta eleven i fokus och strävar efter en så kvalitativ utbildning som möjligt.

Sista ansökningsdag: 2018-03-11

Arbetsuppgifter:

Utbilda personer till truckförare både teoretiskt och praktiskt. Befattningen innebär att du tycker om att bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Du är van att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov. Tjänsten innefattas av en del resor när utbildningen sker direkt hos kundföretagen.

 

Kvalifikationer:

Viktigaste är att du har en erfarenhet av pedagogik i någon form.

Meriterande om du har erfarenhet av truckkörning och utbildning.

Meriterande om du är flerspråkig.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

 

Villkor:

Tillsvidare, heltid

Lön enligt avtal.

Sista ansökningsdag: 2018-03-11.

 

Ansök genom att skicka cv och personligt brev till rekryterare@trelleborg.se

Skriv ”Truckinstruktör” i mejlets ämnesrad.

Hemstädare sökes!

God Service i Sverige AB är ett modernt tjänsteföretag med uppdrag i hela sydvästra Skåne. Man söker nu ett antal personer på hel- eller deltid som i huvudsakligen ska jobba med hemstäd. Har du körkort och servicekänsla? Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2018-03-11

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta hemstädning hos privatpersoner till största delen, men det kan även förekomma flyttstädningar, storstädningar eller företagsstädningar. Man arbetar ofta ensam hos privatpersoner och i grupp på större städningar.

 

Kvalifikationer:

B-körkort samt tala svenska eller engelska obehindrat. Tidigare erfarenhet är ett plus men inget krav, då det är din vilja och inställning som är avgörande.

 

 Villkor:

Hel- och deltidstjänster finns, tillträde enligt överenskommelse.

 

Sista ansökningsdag: 2018-03-11.

Ansök genom att skicka cv och personligt brev till rekryterare@trelleborg.se

Skriv ”Hemstäd” i mejlets ämnesrad.

C-chaufför till flyttfirma

Väletablerad flyttfirma i Trelleborg behöver anställa en person som både ska köra flyttransporter och fungera som flytthjälp. Klarar du tunga lyft och har C-körkort? Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2018-02-28

Arbetsuppgifter:

Köra flyttransporter båda korta och långa sträckor samt hjälpa till med flytt.

 

Kvalifikationer:

C-körkort, fysiskt stark. Svenska i tal och skrift.

 

Villkor:

Heltid, tillsvidareanställning.

 

Sista ansökningsdag: 2018-02-11.

 

Ansök genom att skicka cv och personligt brev till rekryterare@trelleborg.se

Skriv ”Flytt” i mejlets ämnesrad.

Norsktalande kundservicemedarbetare/resesäljare

Nazar resebyrå i Malmö söker förstärkning till sitt Dream Center. Är du en kundservicemedarbetare med stort intresse för att sälja resor och ge god service? Heltidstjänst finnes! Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2018-03-04

Arbetsuppgifter:

Som kundservicemedarbetare hos Nazar blir du en del av vårt Dream Center där försäljning och kundservice sker via telefon, e-mail, chatt och sociala medier. I tjänsten som kundtjänstmedarbetare arbetar du med främst med ingående samtal där största uppgiften är att hitta den perfekta resan, enligt gästens drömmar. Det förekommer också administrativt arbete såväl som utgående försäljningssamtal under delar av året.

 

Kvalifikationer:

Norska och ett av de andra nordiska språken på hög nivå muntligt. Arbetslivserfarenhet inom service eller försäljning, god datorvana.

 

Villkor:

Heltidsarbete, tillsvidare.

 

Sista ansökningsdag: 2018-03-04.

 

Ansök genom att skicka cv och personligt brev till rekryterare@trelleborg.se

Skriv ”Norska” i mejlets ämnesrad.

Dansk,-norsk-eller,-finsktalande resesäljare/kundservice

Nazar resebyrå i Malmö söker förstärkning till sitt Dream Center. Är du stresstålig, tycker om högt arbetstempo med många arbetsuppgifter samt älskar att inspirera och kommunicera med gäster? Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2018-03-04

Arbetsuppgifter:

Som kundservicemedarbetare hos Nazar blir du en del av vårt Dream Center där försäljning och kundservice sker via telefon, e-mail, chatt och sociala medier. I tjänsten som kundtjänstmedarbetare arbetar du med främst med ingående samtal där största uppgiften är att hitta den perfekta resan, enligt gästens drömmar. Det förekommer också administrativt arbete såväl som utgående försäljningssamtal under delar av året.

 

Kvalifikationer:

Norska, danska eller finska på hög nivå muntligt och god svenska.

Grundläggande kunskaper i engelska, god datorkunskap.

 

Villkor:

Vi söker medarbetare som vill jobba 5-30 h i veckan (beroende på hur mycket tid du har) främst eftermiddagar, kvällar och helger med möjlighet till fulltid över sommarlovet.

 

Sista ansökningsdag: 2018-03-04.

 

Ansök genom att skicka cv och personligt brev till rekryterare@trelleborg.se

Skriv ”nazarextra” i mejlets ämnesrad.

Innesäljare till Tvättex AB

Tvättex AB är ett väletablerat företag beläget i centrala Malmö. Sveriges ledande företag inom direktförsäljning av kemtekniska produkter till såväl företag som privatpersoner söker nya innesäljare. Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2018-02-28

Arbetsuppgifter:

Arbetet består i att kontakta nya och befintliga kunder via telefon. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av försäljning. Goda möjligheter att påverka sin ekonomi vid goda resultat.

 

Kvalifikationer:

Vilja och driv att sälja.

Kommunicera på svenska.

 

Villkor:

Tillsvidareanställning 100 %. Inleds med provanställning.

Måndag – fredag. Dagtid.

Garantilön + provision

 

Sista ansökningsdag: 2018-02-28.

 

Ansök genom att skicka cv och personligt brev till rekryterare@trelleborg.se

Skriv ”Tvättex AB”  i mejlets ämnesrad.

Trelleborg Turistcenter söker sommarpersonal

Trelleborg Turistcenter har till uppgift att marknadsföra och utveckla Trelleborg som turist-, evenemangs- och mötesstad. Inför sommaren 2018 söker vi personal till turistcentret i Trelleborg och turistinformationen i Smygehuk. Totalt fem tjänster med olika inriktningar. Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2018-03-01

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna som man arbetar med dagligen är bl.a. e-posthantering, chatt, broschyrdistribution, telefonförfrågningar, biljettförsäljning, bokning av boende, souvenirförsäljning och kunder över disk. Du kan även under sommaren få medverka vid vissa aktiviteter och evenemang.

 

Kvalifikationer:

  • Mycket god kännedom om Trelleborg och bra kännedom om Söderslätt, Skåne och övriga Sverige
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Goda kunskaper i tyska och andra språk är meriterande
  • Erfarenhet och intresse av försäljning
  • Datavana – ex Officepaket, sociala medier
  • Utbildning eller erfarenhet av service/turism är meriterande
  • Kassavana är meriterande
  • God servicekänsla, vara utåtriktad, flexibel, stresstålig och kunna arbeta strukturerat och självständigt
  • Hög social kompetens och god samarbetsförmåga

 

Villkor:

5 tjänster med olika inriktning.

Timanställning 60-80%, lön enligt avtal. Helgarbete i maj. Juni – augusti enligt schema.

Sista ansökningsdag: 2018-03-01

Ansök genom att skicka cv och personligt brev till rekryterare@trelleborg.se

Skriv ”Trelleborg Turistcenter” i mejlets ämnesrad.

Cafébiträde

Café i det Gröna som är ett vegetariskt café i Höllviken söker en medarbetare för arbete omfattning ca 25-30 timmar per vecka. Är du serviceinriktad och ansvarsfull? Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2018-02-18

Arbetsuppgifter:

Ta beställningar och servera caféets kunder. Göra kaffe, smoothies samt enklare matlagningsuppgifter. Städa undan i caféet, sköta stängning om man jobbar eftermiddag. Kassaarbete.

 

Kvalifikationer:

Man måste vara en ansvarsfull och noggrann person som har ett glatt och trevligt bemötande mot kunderna. Bakgrund och tidigare erfarenhet är inte det avgörande, utan personlig lämplighet.

 

Villkor:

Start omgående ca. 25-30 timmar per vecka som sedan övergår i heltid runt april/maj. Helgarbete varannan helg.

 

Sista ansökningsdag: 2018-02-18.

 

Ansök genom att skicka cv och personligt brev till rekryterare@trelleborg.se

Skriv ”café” i mejlets ämnesrad.

Montör bilfoliering

Malmöföretaget Foliera bilen by Pampas AB arbetar med helhetslösningar inom skylt, bildekor och digitalprint. Är du en händig person med vilja att lära dig helfoliera bilar och montera skyltar? Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2018-02-09

Arbetsuppgifter:

Tjänsten innebär att lära sig foliera bilar och montera skyltar. Merparten av upplärningstiden fokuseras kring foliering av bilar.

Har du bilintresse och tidigare har arbetat med solfilmsmontering är det meriterande.

 

Kvalifikationer:

Noggrann och händig.

Kommunikativ svenska.

B-körkort är ett krav då du även levererar och utför serviceärende.

Vilja att lära sig yrket.

 

Villkor:

Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

Arbetstid: 08:00 – 17:00. Lunch 12.00 –13.00

 

Sista ansökningsdag: 2018-02-09.

Ansök genom att skicka cv och personligt brev till rekryterare@trelleborg.se.

Skriv ”Montör bilfoliering” i mejlets ämnesrad.

Städpersonal sökes

Växande städföretag i Malmö som satsar på att utföra sina tjänster med moderna städmetoder och redskap söker fler medarbetare. Har du körkort och vill jobba på ett företag i framkant? Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2018-02-18

Arbetsuppgifter:

Just nu söker man personal till området flytt- och storstädning.

 

Kvalifikationer:

Måste kunna kommunicera på svenska utan hinder samt ha körkort. Tidigare erfarenhet mindre viktigt då man får internutbildning på plats.

 

Villkor:

Heltid, måndag – fredag 08.00-16.30

 

Sista ansökningsdag: 2018-02-18.

 

Ansök genom att skicka cv och personligt brev till rekryterare@trelleborg.se

Skriv ”Städ” i mejlets ämnesrad.

Personlig assistent Sjöbo

Assistans Arken AB startade sin verksamhet år 2000. Företaget har 30 anställda och söker nu personal för kund i Sjöbo.

Sista ansökningsdag: 2018-03-02

Arbetsuppgifter:

Vi söker en personlig assistent som ska arbeta i ett team, dagtid. Du kommer jobba som personlig assistent till en förlamad man som är boende hemma med sin familj. Vi ser helst att du har vårderfarenhet. Förutom omvårdnad så måste personkemin stämma.

 

Kvalifikationer:

Meriterande ifall du har vårderfarenhet: Gärna inom personlig assistans. Körkort och tillgång till bil är ett krav då arbetsplatsen ligger långt ifrån allmänna kommunikationer. Är du intresserad av sport, matlagning och datorer så matchar dessa intressen kundens.

 

Villkor:

Allmän visstidsanställning 80 %

Dagtid. Rullande schema och arbete var tredje helg.

 

Sista ansökningsdag: 2018-03-02.

Ansök genom att skicka cv och personligt brev till rekryterare@trelleborg.se

Skriv ”(Personlig assistent Sjöbo)” i mejlets ämnesrad.

Operatör Malmö

Ett industriföretag i Malmö som utvecklar och serietillverkar kvalificerade kol- och glasfiberkomponenter till bland annat bilindustrin söker medarbetare till produktionen. Är du noggrann och strävar efter att alltid göra ett bra jobb?

Sista ansökningsdag: 2018-02-18

Arbetsuppgifter:

Börjar med arbetsuppgifter så som slipning och polering men efterhand blir man upplärd på fler stationer.

 

Kvalifikationer:

Du som söker är noggrann, punktlig och strävar alltid efter att göra ditt bästa. Ingen astma eller allergi. B-körkort är ett krav.

 

Villkor:

Heltid, tillsvidareanställning. Provanställning om 6 månader tillämpas.

Måndag-fredag 07.00-16.00

(Skiftarbete kan förekomma)

 

Sista ansökningsdag: 2018-02-18.

 

Ansök genom att skicka cv och personligt brev till rekryterare@trelleborg.se

Skriv ”Operatör Malmö” i mejlets ämnesrad.

Restaurangbiträden till snabbmatskedja i centrala Trelleborg

Restaurangen ingår i ett av Sveriges mest kända varumärken med en historia som sträcker sig tillbaka till 1932. De har under dessa år serverat miljoner och åter miljoner gäster med god mat. Vill du fortsätta denna tradition?

Sista ansökningsdag: 2018-03-18

Arbetsuppgifter:

Du blir en del av ett tajt team i restaurangen som finns i centrala Trelleborg. I arbetsuppgifterna ingår matberedning, kassaarbete, servering och renhållning.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som älskar att ge service i högt tempo. Du är glad, utåtriktad och stresstålig. Tjänsten innebär många kundkontakter, därför är det av största vikt att du agerar som en god ambassadör för Sibylla.

 

Villkor:

Heltid och deltid. Varierande arbetstider, dag som kväll.

 

Sista ansökningsdag: 2018-01-28

 

Ansök genom att skicka cv och personligt brev till rekryterare@trelleborg.se.

Skriv ”Sibylla” i mejlets ämnesrad.

Spontanansökan

Spontanansökan

Hittar du ingen annons som passar dig? Skicka in en spontanansökan till oss!

Läs mer

Kraftsamling på Facebook

Ska du på jobbintervju?

Intervjuakuten är öppen för dig som behöver extra stöd, råd eller peppning inför en jobbintervju. Vi hjälper dig med förberedelser och tillsammans ser vi till att du är redo för att göra den bästa intervjun någonsin!

Välkommen till Gasverksgatan 3B, tisdagar 13.00 - 15:30 och torsdagar 9.00 - 11:30.
... Visa merVisa mindre

Ska du på jobbintervju?

Intervjuakuten är öppen för dig som behöver extra stöd, råd eller peppning inför en jobbintervju. Vi hjälper dig med förberedelser och tillsammans ser vi till att du är redo för att göra den bästa intervjun någonsin!

Välkommen till Gasverksgatan 3B, tisdagar 13.00 - 15:30 och torsdagar 9.00 - 11:30.

Artiklar

Här hittar du spännande artiklar om företag som har tagit hjälp av Kraftsamling

#7 Studiebesök ger nya trelleborgare närkontakt med jobben
Kraftsamlings satsning på studiebesök i näringslivet ger Trelleborgs nyaste invånare chans till närkontakt med jobben på hemmamarknaden. Fler och fler
Read more.

Kontakt

Vem är du? Fyll i kontaktuppgifter och
ditt ärende så kontaktar vi dig.